Open To Suggestion

Welcome, talk about whatever you want.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inArcade

Share | 
 

  [Puzzled] Web 2.0 Indexed But Backlink Didn't Show Up

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
helma



Number of posts : 130
Age : 32
Registration date : 2010-05-17

PostSubject: [Puzzled] Web 2.0 Indexed But Backlink Didn't Show Up    4/6/2011, 4:03 am

I've been making some web 2.0 site to back link my hompage lately. The content is spun from an article from an article directory. Got 1 link to my site in the article with a keyword that I want to rank for as my anchor text and blasted the web 2.0 site with SB. The web 2.0 site already got indexed and some of the link from the SB blast also got indexed. But when I checked back link to my homepage using yahoo site explorer the web 2.0 site did not show up as 1 of my homepage back link. It's been 1 week now, is it possible its because of the spun content or need to wait more?
______________________
Link Building|Seo Marketing
Back to top Go down
View user profile
 
[Puzzled] Web 2.0 Indexed But Backlink Didn't Show Up
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Zulu - spot the mistakes
» Cetshwayo and Chelmsford
» 110723 Nine K-Pop Groups Voted at the "Best Fan Forever" Poll
» 110804 Isak Thanks Tiffany for Coming to Her Show
» 110908 Sung Si Kyung Compliments Seo Hyun's Beauty

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Open To Suggestion :: Main Boards :: WebSites-
Jump to: